Etiketter / Stickers

 

Vi tillverkar allt från klistermärken till vanliga ettiketter i alla former och storlekar.

Självhäftande klistermärken finns i flera olika material och trycks i fullfärg.

Vinylklistermärken

 

Du kan skapa och producera dina egna personliga klistermärken, stickers och etiketter med hjälp av vårt mest populära och mångsidiga material - vinyl. Vinylklistermärken är otroligt hållbara och kan användas både inomhus och utomhus. Dessa klistermärken tål alla typer av väderförhållanden och är även UV-skyddade för att bevara sin glans och färg i upp till fyra år. Det är värt att nämna att våra vinylklistermärken är också diskmaskinssäkra, så det är värt att prova det själv.

 

Välj mellan Blank Gloss, Matt eller någon av specialfolierna som hologram.

 


Pappersetiketter

 

Standardetiketter i flera format.

Kommer på A4-ark i askar om 100 ark

 

Pappersetiketter är ett riktigt billigt alternativ till vinyletiketter och har många användningsområden.

Många av våra kunder använder pappersetiketter till exempelvis;

produkter, innehållsförteckningar, matvaror, adress, förslutningar, m.m

Pris/förpackning: 890:-

Pris exkl. moms

 

Storlek Papperetiketter


Etiketter på rulle

 

Etiketter på rulle är en populär lösning för många som vill ha en snabb och effektiv etikettprocess. Dessa etiketter är vanligtvis tillverkade av papper eller plast och kommer i olika storlekar och former för att passa en mängd olika behov.

 

Fördelarna med etiketter på rulle är många. För det första är de mycket enkla att använda, vilket gör dem idealiska för storskalig produktion. De är också lätta att lagra och transportera.

 

En annan fördel med etiketter på rulle är deras mångsidighet. De kan användas för att märka upp förpackningar, produkter, brevpapper och mycket mer.

 

När det gäller material för etiketter på rulle finns det flera val att välja mellan. Papper är en populär och kostnadseffektiv option, medan plast erbjuder en högre hållbarhet och tålighet mot fukt och vatten.